Loading...

Werkwijze

Op deze pagina leg ik je uit hoe ik werk als loopbaancoach. Eerst vertel ik je iets over de vorm waarin ik coach en daarna geef ik aan wat je inhoudelijk kunt verwachten.

De vorm:
Vrouwen hebben het razend druk, dus jij waarschijnlijk ook. Ik vertel je daar niets nieuws mee. De combinatie werk (of werk zoeken) en privé lijkt op veel vrouwen een grote druk te leggen. Overdag tijd vrijmaken voor nog meer activiteiten is daarom niet altijd wenselijk voor iedereen. Om deze reden heb ik niet alleen heel flexibele werktijden maar kun je ook gebruik maken van online coaching. Dit houdt in dat je dus ook ’s avonds wanneer het jou beter uitkomt een afspraak kunt plannen.
Voor online coaching of face to face coaching (de traditionele coaching waarbij we elkaar zien) kun je een oriëntatiegesprek met me plannen. Je kunt jouw vraag dan aan me voorleggen en ik geef jou op basis van jouw specifieke vraag aan welke werkwijze het beste bij jou past en wat het jou gaat kosten. Dit eerste gesprek is gratis en verplicht jou tot niets.

Inhoudelijk:
Als loopbaancoach ga ik op zoek naar patronen. Patronen van bijvoorbeeld kracht, kwaliteiten, wensen en verlangen maar ook valkuilen. Jouw loopbaanvraag staat namelijk nooit op zichzelf staat maar houdt altijd verband met eerdere ervaringen, de sociale context en jouw mens- danwel wereldbeeld.
Ook wordt er veel geoefend. Bewustwording alleen is niet genoeg om jou te helpen jezelf te ontwikkelen in je loopbaan en om beter voor jezelf op te komen. Daarvoor moeten we het geleerde in de praktijk gaan brengen. Geen zorgen, de opdrachten zijn laagdrempelig en leuk om te doen.