Loading...

Werkwijze

Op deze pagina leg ik je uit hoe ik werk als loopbaancoach. Eerst vertel ik je iets over de vorm waarin ik coach en daarna geef ik aan wat je inhoudelijk kunt verwachten.

De vorm:
De combinatie werk (of werk zoeken) en privé lijkt op veel mensen een grote druk te leggen. Overdag tijd en energie vrijmaken voor nog meer activiteiten is daarom niet altijd wenselijk voor iedereen. Om deze reden heb ik  flexibele werktijden. De mogelijkheid is aanwezig om in de avonduren of in het weekend een afspraak te plannen. Ook heb je de keuze tussen coaching in mijn praktijk of bij jou thuis. Uiteraard is een plek waar we ongestoord kunnen werken dan een voorwaarde.

Inhoudelijk:
In de loopbaancoaching ga ik op zoek naar patronen. Patronen die laten zien op basis waarvan jij jouw keuzes maakt en die jouw gedrag bepalen. Bijvoorbeeld de keuze voor je beroep of andere loopbaankeuzes. Is dat vanwege familie, vrienden of iemand die belangrijk voor je was? Ben je gewend om te kijken naar wat jij werkelijk wilt? We onderzoeken patronen van bijvoorbeeld kracht, kwaliteiten, wensen en verlangen maar ook valkuilen. Jouw loopbaanvraag staat namelijk nooit op zichzelf staat maar houdt altijd verband met eerdere ervaringen, de sociale context en jouw mens- danwel wereldbeeld.
Ook wordt er veel geoefend. Bewustwording alleen is niet genoeg om jou te helpen jezelf te ontwikkelen in je loopbaan en om beter voor jezelf op te komen. Daarvoor moeten we het geleerde in de praktijk gaan brengen. Geen zorgen, de opdrachten zijn laagdrempelig en leuk om te doen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de coaching? Dan nodig ik je uit om een oriëntatiegesprek met me te plannen. Je kunt jouw vraag dan aan me voorleggen en ik geef jou op basis van jouw specifieke vraag aan welke werkwijze het beste bij jou past en wat het jou gaat kosten. Dit eerste gesprek is gratis en verplicht jou tot niets. Voor mijn contactgegevens klik hier